Kaša zo semoliny

Do hrnca nalejeme pol litra mlieka a dáme ho zohriať. Keď je vlažné, vsypeme do neho približne 40 g semolinovej múky a za stáleho miešania privedieme do varu, až kým kaša nezhustne. Potom do nej pridáme lyžicu trstinového cukru a lyžičku masla. Premiešame, povaríme 3 – 4 minúty a kašu nalejeme do misky. Na vrch postrúhame trošku muškátového orecha alebo, kto ma rád klasiku, posype škoricou, či kakaom.

Bon apetit!

Mohli by sa Vám páčiť...

Kvásková špaldová pizza

Keďže viacerí viete, že som podľahla čaru kváskovania, chcem sa s vami podeliťo recept na chutnú, zdravú pizzu. Štartér: 1 PL ražného

Rýchla večera z bresaoly

Bresaola je delikátna rýchla chuťovka či ľahšia večera. Postup: Plátky Bresaoly rozložímena tanieri, pokvapkáme kvalitným olivovým olejom a posypeme nastrúhaným

Tipy na spokojnú dovolenku na Sardínii

Sardínia patrí neustále k dovolenkovým lákadlám tisícok turistov. Vďaka priamym letom s nízkonákladovou spoločnosťou Ryanair z Bratislavy sa stala dostupnejšou

Tipy na spokojnú dovolenku na Sardínii

Sardínia patrí neustále k dovolenkovým lákadlám tisícok turistov. Vďaka priamym letom s nízkonákladovou spoločnosťou Ryanair z Bratislavy sa stala dostupnejšou

Nákupný košík