Cabirol je intenzívne, živé, vyvážené, skutočné víno. Je rubínovo červenej farby. Vo vnútri tejto fľaše sa nachádza harmónia ostrova Sardínia. Vôňa s intenzívnou chuťou vracia tóny dozretých červených bobúľ s príjemnými a elegantnými náznakmi sladkého korenia. Cabirol je vyvážené víno pripravené prekvapiť svojou zamatovou chuťou.
Alkohol: 12,5% – 13% obj.
Hrozno: Cagnulari, Cabertnet Sauvignon
Podávame pri teplote 18 – 20 °C.
Cabirol DOC je ideálne k cestovinám, rizotu, grilovanému mäsku a stredne vyzretými syrmi.
Objem: 750 ml
Obsahuje siričitany.
Krajina pôvodu: Taliansko – Sardínia.
Fľaškovateľ: CANTINA SANTA MARIA LA PALMA SOC.COOP, Alghero, Taliansko.
Distribútor pre SR: VINO SARDO s.r.o., Bukovec 141, 90614 Bukovec, Slovensko.
OCENENIA tohto vína si môžete pozrieť v záložke POPIS.
V našej predajni a e-shope nájdete kvalitné vína najmä zo Sardínie. Vinárstvo Cantina Santa Maria la Palma, ktoré produkuje vína prvotriednej kvality pri meste Alghero. Od svojho založenia odoberá hrozno od 326-tich miestnych rodín. Pôda ostrova Sardínia bývala neúrodná, ale pracovité ruky sardínskych farmárov ju premenili na úrodné vinice. Na ktorých sa dlhé roky pestujú odrody hrozna typické pre stredomorskú klímu, napríklad Vermentino, Cannonau, Monica, Cagnulari.