Chrumkavé zapečené bagetky – Bruschetta

Čo budete potrebovať:

Postup:

Na panvicu dáme 8 lyžíc olivového oleja, pridáme zmes korenia na bagetky – bruschetty, 140 ml vody, krájané paradajky a všetko spolu krátko povaríme. Necháme ochladnúť.

Bagetu – ciabatta si nakrájame na menšie bagetky, nasucho do zlata opečieme.

Na bagetky naservírujeme pripravenú zmes a dozdobíme podľa chuti čerstvou bazalkou, rukolou, parmezánom.

Dobrú chuť.

Použité produkty

Mohli by sa Vám páčiť...

Kvásková špaldová pizza

Keďže viacerí viete, že som podľahla čaru kváskovania, chcem sa s vami podeliťo recept na chutnú, zdravú pizzu. Štartér: 1 PL ražného

Rýchla večera z bresaoly

Bresaola je delikátna rýchla chuťovka či ľahšia večera. Postup: Plátky Bresaoly rozložímena tanieri, pokvapkáme kvalitným olivovým olejom a posypeme nastrúhaným

Tipy na spokojnú dovolenku na Sardínii

Sardínia patrí neustále k dovolenkovým lákadlám tisícok turistov. Vďaka priamym letom s nízkonákladovou spoločnosťou Ryanair z Bratislavy sa stala dostupnejšou

Tipy na spokojnú dovolenku na Sardínii

Sardínia patrí neustále k dovolenkovým lákadlám tisícok turistov. Vďaka priamym letom s nízkonákladovou spoločnosťou Ryanair z Bratislavy sa stala dostupnejšou

Nákupný košík