Paradajková omáčka na cestoviny

Čo budete potrebovať:

Postup:

Cesnak ošúpeme a pokrájame nadrobno. V panvici rozohrejeme olivový olej a na ňom opražíme cesnak, následne pridáme krájané paradajky. Prichutíme lyžičkou bazalkového pesta a strúhaným parmezánom.

Pri nízkej teplote spolu všetko povaríme, občas premiešame. Varíme, kým nezačne omáčka hustnúť.

Medzitým uvaríme cestoviny, scedíme a necháme odkvapkať.

Odkvapkané cestoviny vložíme do omáčky na panvici, premiešame a spolu asi minútku povaríme a ozdobíme bazalkou, podľa chuti posypeme troškou parmezánu.

Dobrú chuť.

Použité produkty

Mohli by sa Vám páčiť...

Kvásková špaldová pizza

Keďže viacerí viete, že som podľahla čaru kváskovania, chcem sa s vami podeliťo recept na chutnú, zdravú pizzu. Štartér: 1 PL ražného

Rýchla večera z bresaoly

Bresaola je delikátna rýchla chuťovka či ľahšia večera. Postup: Plátky Bresaoly rozložímena tanieri, pokvapkáme kvalitným olivovým olejom a posypeme nastrúhaným

Tipy na spokojnú dovolenku na Sardínii

Sardínia patrí neustále k dovolenkovým lákadlám tisícok turistov. Vďaka priamym letom s nízkonákladovou spoločnosťou Ryanair z Bratislavy sa stala dostupnejšou

Tipy na spokojnú dovolenku na Sardínii

Sardínia patrí neustále k dovolenkovým lákadlám tisícok turistov. Vďaka priamym letom s nízkonákladovou spoločnosťou Ryanair z Bratislavy sa stala dostupnejšou

Nákupný košík