Talianska paradajková polievka so srdiečkami

Čo budete potrebovať:

Postup:

Olúpeme a nahrubo nakrájame cibuľu. Cesnak olúpeme a nakrájame nadrobno. Na olivovom oleji speníme cesnak a cibuľu do jemne zlatistej farby. Následne zalejeme vriacim zeleninovým vývarom. Pridáme paradajkovú šťavu. Varíme na strednom ohni asi 10 minút.

Ochutíme nadrobno nakrájanou bazalkou, čerstvo namletým čiernym korením a osolíme. Paradajkovú polievku poriadne premiešame, vložíme cestovinu a necháme povariť aspoň 10 minút.)

Môžeme podávať s parmezánom, ale i bez. Aby bola porcia paradajkovej polievky lákavejšia i pre oko, dozdobíme každú porciu celými alebo nasekanými lístkami čerstvej bazalky.
Dobrú chuť.

Použité produkty

Mohli by sa Vám páčiť...

Kvásková špaldová pizza

Keďže viacerí viete, že som podľahla čaru kváskovania, chcem sa s vami podeliťo recept na chutnú, zdravú pizzu. Štartér: 1 PL ražného

Rýchla večera z bresaoly

Bresaola je delikátna rýchla chuťovka či ľahšia večera. Postup: Plátky Bresaoly rozložímena tanieri, pokvapkáme kvalitným olivovým olejom a posypeme nastrúhaným

Tipy na spokojnú dovolenku na Sardínii

Sardínia patrí neustále k dovolenkovým lákadlám tisícok turistov. Vďaka priamym letom s nízkonákladovou spoločnosťou Ryanair z Bratislavy sa stala dostupnejšou

Tipy na spokojnú dovolenku na Sardínii

Sardínia patrí neustále k dovolenkovým lákadlám tisícok turistov. Vďaka priamym letom s nízkonákladovou spoločnosťou Ryanair z Bratislavy sa stala dostupnejšou

Nákupný košík