Cuori tricolori v gorgonzolovej omáčke

Čo budete potrebovať na 4 porcie:

Postup:

Okraje gorgonzoly odkrojíme, syr nakrájame na kocky a necháme v hrnci na miernom ohni roztaviť.

Rozmiešame šľahačku so soľou, korením a štipkou cukru a cca 4 minúty za stáleho miešania povaríme.

Parmskú šunku rozpolíme a ohrejeme v syrovej omáčke. Cestoviny (srdiečka) uvaríme, scedíme, necháme odkvapkať, zmiešame s gorgonzolovou omáčkou a posypeme petržlenovou vňaťou. Takto upravené podávame.

Príprava: cca 25 minút

Bon apetit.

Mohli by sa Vám páčiť...

Kvásková špaldová pizza

Keďže viacerí viete, že som podľahla čaru kváskovania, chcem sa s vami podeliťo recept na chutnú, zdravú pizzu. Štartér: 1 PL ražného

Rýchla večera z bresaoly

Bresaola je delikátna rýchla chuťovka či ľahšia večera. Postup: Plátky Bresaoly rozložímena tanieri, pokvapkáme kvalitným olivovým olejom a posypeme nastrúhaným

Tipy na spokojnú dovolenku na Sardínii

Sardínia patrí neustále k dovolenkovým lákadlám tisícok turistov. Vďaka priamym letom s nízkonákladovou spoločnosťou Ryanair z Bratislavy sa stala dostupnejšou

Tipy na spokojnú dovolenku na Sardínii

Sardínia patrí neustále k dovolenkovým lákadlám tisícok turistov. Vďaka priamym letom s nízkonákladovou spoločnosťou Ryanair z Bratislavy sa stala dostupnejšou

Nákupný košík