Rizoto so šafránom

Čo budete potrebovať:

Postup:

Cibuľu opražíme na  polovici masla, pridáme trochu vína a počkáme, kým sa vyvarí. Potom pridáme ryžu, šafrán spolu s horúcim vývarom, občas pomiešame, uvaríme al dente (podľa chuti) vmiešame zvyšné maslo a posypeme parmezánom. Hotovo.

Dobrú chuť.

Mohli by sa Vám páčiť...

Kvásková špaldová pizza

Keďže viacerí viete, že som podľahla čaru kváskovania, chcem sa s vami podeliťo recept na chutnú, zdravú pizzu. Štartér: 1 PL ražného

Rýchla večera z bresaoly

Bresaola je delikátna rýchla chuťovka či ľahšia večera. Postup: Plátky Bresaoly rozložímena tanieri, pokvapkáme kvalitným olivovým olejom a posypeme nastrúhaným

Tipy na spokojnú dovolenku na Sardínii

Sardínia patrí neustále k dovolenkovým lákadlám tisícok turistov. Vďaka priamym letom s nízkonákladovou spoločnosťou Ryanair z Bratislavy sa stala dostupnejšou

Tipy na spokojnú dovolenku na Sardínii

Sardínia patrí neustále k dovolenkovým lákadlám tisícok turistov. Vďaka priamym letom s nízkonákladovou spoločnosťou Ryanair z Bratislavy sa stala dostupnejšou

Nákupný košík