Marinovaná krkovička na grilovanej zelenine

Čo budeme potrebovať na dve porcie:

Postup:

Najskôr pripravíme marinádu na mäso: v miske zmiešame 1 lyžicu olivového oleja, prelisovaný cesnak (2 strúčiky), worchester, sójovú omáčku, citrón, soľ, grilovacie korenie.
Do marinády vložíme mäso a necháme asi hodinu odpočívať v chladničke.

Nakrájame hlivu na väčšie kúsky a grilujeme na panvici spolu s 1 lyžicou oleja zo zeleniny. Ak je hliva zmäknutá pridáme ostatnú nakladanú grilovanú zeleninu a spolu len prehrejeme. Keď je zelenina hotová pokvapkáme ju balzamikovým octom a pridáme ešte 1 strúčik prelisovaného cesnaku a grilovacieho korenia.

Mäsko vytiaheme z marinády a opražime na panvici. Môžeme podávať s opečenou bagetkou.

Použité produkty

Mohli by sa Vám páčiť...

Kvásková špaldová pizza

Keďže viacerí viete, že som podľahla čaru kváskovania, chcem sa s vami podeliťo recept na chutnú, zdravú pizzu. Štartér: 1 PL ražného

Rýchla večera z bresaoly

Bresaola je delikátna rýchla chuťovka či ľahšia večera. Postup: Plátky Bresaoly rozložímena tanieri, pokvapkáme kvalitným olivovým olejom a posypeme nastrúhaným

Tipy na spokojnú dovolenku na Sardínii

Sardínia patrí neustále k dovolenkovým lákadlám tisícok turistov. Vďaka priamym letom s nízkonákladovou spoločnosťou Ryanair z Bratislavy sa stala dostupnejšou

Tipy na spokojnú dovolenku na Sardínii

Sardínia patrí neustále k dovolenkovým lákadlám tisícok turistov. Vďaka priamym letom s nízkonákladovou spoločnosťou Ryanair z Bratislavy sa stala dostupnejšou

Nákupný košík